ایمپلنت برای افراد مبتلا به دیابت

بروز شده در تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

دیابت یکی از بیماری هایی است که با سلامت دهان و دندان ارتباط دارد و موقع بروز هر یک از مشکلات بیماری های دهانی، افراد مبتلا به دیابت نگرانی های بیشتری را تجربه می کنند و یکی از سوالات آن ها این است که آیا امکان استفاده از ایمپلنت برای دندان های ازدست رفته وجود دارد؟ ما در این مقاله در وب سایت مرکز دندان پزشکی آمیتیس در پاسداران قصد داریم تا به بررسی این موضوع بپردازیم که آیا ایمپلنت دندان روش درمانی مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت هست یا خیر؟ چه زمانی می توان اقدام نمود تا بیشترین نتیجه را کسب کرد؟

دیابت یا بیماری مرض قند، به بیماری گفته میشود که مقدار ترشح انسولین در خون نسبت به میزان طبیعی که باید ترشح شود کم تر است. این بیماری می تواند باعق ایجاد تغییراتیدر بدن فرد شود. افراد مبتلا به دیابت خصوصا دیابت نوع یک و نوع دو نسبت به سلامت دهان و دندان خود نگرانی بیشتری دارند و ممکن است سوالشان ازمتخصصان دندانپزشکی این باشد که ایمپلنت چه تاثیراتی بر روی بیماری دیابت می تواند داشته باشد؟

جای خالی دندان ازدست رفته می تواند تبعاتی برای فرد داشته باشد و سلامتی سایر دندان های او را نیزتهدید کند. ازطرفی به دلیل ویژگی های بیماری دیابت، فرد ممکن است بیشتر ازبقیه نگران انجام جراحی ایمپلنت باشد. پس ازجراحی نیازاست تا فرد در شرایطی باشد که به خوبی دوره نقاهت را طی کند تا جای جراحی سریعتر التیام پیدا کند. ازطرفی دیگر، سرعت التیام زخم در بیماران دیابتی کندتر ازدیگران بهبود پیدا می کند.

اما این اصلا به این معنا نیست که افراد مبتلا به دیابت، نتوانند این جراحی را انجام دهند. کافی است مدارک پزشکی و آزمایشات لازم را نزذ دندانپزشک خود ببرید تا با بررسی شرایط شما، بهترین تصمیم را بگیرید.

دیابت یک بیماری متابولیک است که در خصوصا در دهه های اخیر در جهان شیوع پیدا کرده است. عوامل مختلفی در ابتلا به این بیماری دخیل هستند. این بیماری می تواند بر قسمت های مختلف بدن ازجمله سلامت دهان و دندان اثر بگذارد و جوش خوردن ایمپلنت در داخل استخوان فک را به تعویق اندازد.

پس زدن ایمپلنت، می تواند به دلایلی مثل عدم تخصص کافی دندانپزشک یا عدم رعایت اقدامات پس ازجراحی برای هر کسی رخ دهد. ولی چه بیماران دیابتیو چه سایر افراد، می توانند با مشورت گرفتن ازدندانپزشک، شانس و میزان موفقیت خود را در انجام این جراحی مورد سنجش قراردهند.  جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله ” آیا ایمپلنت برای من مناسب است؟” مراجعه کنید.

 بیماری دیابت نیزمانندهر بیماری دیگری علائم و عوارضی دارد. اما گاهی بعضی ازافراد مبتلا به این بیماری با مراجعه، به مطب دندانپزشک نگرانی زیادی دارند وچون جای خالی دندان آن ها را اذیت میکند، ازصبر وحوصله کمتری برخوردار هستند و به خاطر دیابت ممکن است امید خود را بابت جراحی ازدست داده باشند.

اما ما به این عزیزان این نوید را میدهیم که اصلا جای نگرانی یا ناامیدی نیست و کافی است در سریع ترین زمان ممکن از دندانپزشک جهت کسب مشاوره و انجام معاینات لازم وقت بگیرند.

البته سطح پیشرفت بیماری نیزدر موفقیت ایمپلنت دندان نقش زیادی دارد. گاهی فرد به قدری درگیر بیماری است که ممکن است سیستم ایمنی توان لازم جهت ترمیم دندان پس ازجراحی را نداشته باشد یا این که به علت عوارض بیماری، متخصص دندانپزشک ازانجام این روش خودداری کرده و در صورت نیازازسایر روش ها استفاده کند.

حتما ازیک سال تا چندماه قبل ازاقدام جهت مراجعه به دندانپزشکی، با پزشک متخصص خود بابت بیماری دیابت مشورت کنید تا دیابت شما به خوبی کنترل شود. اگر بتوانید بیماری خود را تحت کنترل داشته باشید، به احتمال بسیار زیاد می توانید جراحی را انجام دهید.

ایمپلنت و جای خالی دندان برای بیماران دیابتی

در حالت عادی یعنی اگر فرد ازسلامت عمومی برخوردار باشد، چند ماه مثلا چهار تا پنج ماه زمان نیازاست تا پایه ایمپلنت در داخل استخوان فک جوش بخورد. این زمان باید به خوبی طی شود تا فرد نتیجه لازم ازجراحی را به دست آورد. برای کسب اطلاعات بیشترمی توانید به مقاله جوش خوردن ایمپلنت و نکات آن مراجعه کنید.

اما در افراد مبتلا به دیابت شرایط متفاوت است. این افراد به زمان بیشتری برای ترمیم جای جراحی و همچنین جوش خوردن استخوان و دندان نیازدارند، اما چنین موضوعی اصلا باعث نمیشود که فردد نتواند این جراحی را انجام دهد. فقط کافی است تا با صبرو حوصله بیشتری، دوره نقاهت خود را طی کند و بیشترمراقب خود باشد.

پس ازجراحی، بدن به انرژی بیشتری جهت ترمیم جای جراحی نیازدارد و چون افراد دیابتی در شرایط خاصی هستند، نیازاست تا با استراحت بیشتربه ترمیم جای زخم ناشی ازجراحی کمک کنند. هدف ما در این مقاله این است که آگاهی بیشتری در زمینه دیابت و ایمپلنت داشته باشید. در بیماری دیابت، روند جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک، کندتر رخ می دهد ولی این فرایند طولانی تر، به هیچ وجه به معنای عدم موفقیت جراحی نخواهد بود.

ایمپلنت برای افراد مبتلا به دیابت

مراقبت های لازم جهت انجام ایمپلنت برای دیابتی

همه افراد بهتر است جهت کسب موفقیت در انجام جراحی ایمپلنت، نکاتی را رعایت کنند، ولی افراد دیابتی به علت شرایطی که دارند می بایست دقت بیشتری در رعایت اقدامات قبل و پس ازجراحی داشته باشند.

رعایت نکات زیر ازمهم ترین مسائلی است که در موفقیت افراد دیابتی در کاشت دندان موثر است:

*میزان سلامت عمومی

فرد بهتر است قبل ازانجام جراحی، با پزشک خود در مورد شرایط بیمار مشورت کند و مدارک پزشکی خود را چند ماه قبل ازاقدام به عمل، نزد دندانپزشک خود ببرد. اگر بیماری در سطح پیشرفته باشد ممکن است دندانپزشک زیر بار جراحی نرود.

*انتخاب دندانپزشک متخصص

جراحی ایمپلنت وکار گذاشتن پایه آن در داخل استخوان لثه نیازمند تبحربالایی است و دندانپزشک باید با دقت این کار را انجام دهد. اگر دندانپزشک تخصص لازم جهت انجام این عمل را نداشته باشد ممکن است فرد دچار مشکلاتی شود. مشکلاتی مثل عفونت لثه، کندتر شدن روند بهبود جراحی، آسیب به اعصاب دندانی.
افراد دیابتی علاوه بر تحمل چنین مشکلاتی می توانند دچار افت سیستم ایمنی شده و در انجام ایمپلنت با شکست مواجه شوند. توصیه همیشگی ما به عزیزان در مرکز آمیتیس دندانپزشکی در پاسداران این است حتما در انتخاب دندانپزشک که در حوزه ایمپلنت از تخصص کافی برخوردار باشد، زمان کافی صرف کنید.

*تغذیه مناسب در دوره نقاهت

پس از همه عمل های جراحی توجه به رژیم غذایی از درجه اهمیت بالایی برخوردار است. پس از جراحی ایمپلنت جهت جوش خوردن بهتر نیز باید از مواد غذایی مناسب و با حجم کالری مورد نیاز بدن استفاده کرد. افراد دیابتی نیز باید به این نکته توجه بیشتری کنند تا سریع تر بهبودی خود را به دست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تغذیه پس از جراحی کاشت دندان می توانید به مقاله جوش خوردن ایمپلنت دندان و نکات آن مراجعه بفرمایید.

*عدم مصرف سیگار وسایر دخانیات

مصرف سیگار باعث پوسیدگی بیشتر دندان ها و درنتیجه از دست دادن آن ها می شود، درنتیجه افراد سیگاری برای جبران دندان یا دندان های از دست رفته خود بیشتر به مطب دندانپزشک مراجعه می کنند.

توصیه ما به این دسته از افراد این است که حتما از چند روزقبل از جراحی سیگار نکشند تا میزان موفقیت ایمپلنت در این افراد کاهش پیدا نکند. سیگار کشیدن بر روی سیستم ایمنی بدن و بروز یا تشدید انواع بیماری ها اثر منفی دارد و اگر فرد مبتلا به بیماری دیابت باشد، مسلما ضررهای سیگار کشیدن بیشتر هم می شود. اگر در دوره نقاهت سیگار بکشید تاثیر منفی زیادی بر روی سلامت شما دارد و با توجه به داشتن دیابت، روند درمان و بهبود زخم ناشی از جراحی با مشکلات بیشتری همراه خواهد بود.

*رعایت بهداشت دهان و دندان

توجه به اصول بهداشتی قبل و بعد از جراحی تاثیر بسیاری در موفقیت جراحی ایمپلنت برای افراد مبتلا به دیابت دارد و باعث جوش خوردن سریع تر دندان می شود و از عواقب منفی ناشی از کاشت دندان، جلوگیری می کند. استفاده از نخ دندان خصوصا نخ دندانی که مناسب ایمپلنت باشد برای افراد دیابتی توصیه می شود. به علت شرایط خاص این افراد، امکان ابتلا به انواع مشکلات دهان و دندان همچون پوسیدگی ، عفونت و بیماری های لثه در این گروه از افراد می تواند نسبت به سایر افراد بیشتر باشد. پس رعایت درست و منظم اصول بهداشتی کمک بسیاری به این عزیزان می کند.

علاوه بر نخ دندان، مسواک زدن نیز نقش بسیار مهمی در سلامت هرچه بیشتر این افراد داشته و چون محیط دهان را تمیز نگه می دارد، باعث جوش خوردن بهتر دندان در افراد دیابتی می شود. حتما راجع به نوع مسواکتان با دندان پزشک مشورت کنید، پرا که جنس مسواک تاثیر زیادی بر سلامت دندان و همچنین لثه ها دارد.

از دیگرمراقبت های لازم برای افراد دیابتی پس از جراحی می توان به استفاده از دهانشویه اشاره کرد. استفاده از این محصولات باعث ضدعفونی کردن محیط دهان و دندان می شود و به بهبود سریع تر جای زخم و دندان کمک می کند.

* مصرف داروهای آنتی بیوتیک طبق دستور دندانپزشک

مصرف آنتی بیوتیک در افراد مبتلا به دیابت بسیار مهم است. حتما سر وقت و طبق تجویز دندانپزشک، داروهای خود را مصرف کنید چرا که از بروز عفونت و مشکلات دهان و دندان جلوگیری میکنید. مصرف داروی آنتی بیوتیک به سیستم ایمنی افراد مبتلا به دیابت و کمک کرده و جهت بهبود سریع تر زخم توصیه می شود.

*انجام اقدامات قبل از جراحی ایمپلنت

حتما قبل از انجام جراحی با دندانپزشکی متخصص صحبت کنید. کسب اطلاعات قدم مهمی در انتخاب ایمپلنت محسوب می شود. در صورت تایید دندانپزشک برای انجام این جراحی، حتما توصیه های لازم را جهت جراحی بهتر برای افراد مبتلا به دیابت انجام دهید تا نتیجه بهتری را از ایمپلنت تجربه کنید.

برای مثال، درمان بیماری های لثه یکی از اقداماتی است که حتما باید قبل از عمل انجام شود. چنین بیماری می تواند میزان موفقیت را در افراد دیباتی کم کرده و یا حتی موجب پس زدن ایمپلنت و حتی بروز دیگر مشکلات دهان و دندان پس از جراحی شود.

*مراجعه به دندانپزشک جهت انجام معاینات لازم

متاسفانه برخی افراد چنین فکر می کنند که انجام معاینات شش ماهه تنها برای دندان های طبیعی ما است. در حالیکه چنین باوری غلط است و انجام معاینات منظم پس از ایمپلنت توصیه میشود. افرادی که مبتلا به دیابت هستند، باید مراجعه به مطب دندانپزشکی جهت معاینات لازم را جدی تر بگیرند چراکه روند بهبود زخم در این افراد کندتر است و دندانپزشک باید در روند بهبودی و تغییرات این عزیزان پس از جراحی قرار گیرد.

*آمادگی روانی و جسمانی مراجعه کننده

افراد دیابتی باید مراقب سلامت جسمانی خود بوده و خود را کمتر در شرایط اضطراب زا قرار دهند. اضطراب می تواند روی سیستم ایمنی این افراد تاثیر منفی گذاشته و روند بهبود این عزیزان را پس از جراحی کم کند. بهتر است قبل از عمل خود را از هر شرایطی که باعث تنش و ناراحتی در آن ها می شود تا جایی که امکان دارد دور کنند تا دوره نقاهت راحت تری را تجربه کنند. البته پس از جراحی نیز بهتر است آرامش لازم را داشته باشند تا بدن قوای خود را بیشتر صرف بهبود زخم ناشی از جراحی کند.

ایا ایمپلنت برای بیماران دیابتی خطرناک است

طبق پژوهشهای انجام شده، بیمارانی که سطح دیابت آن ها کنترل شده است، جهت انجام جراحی مشکل خاصی ندارند و عوارض یا ریسکی آن ها را تهدید نمی کند. شکایات این افراد نیزدر حد افراد معمولی و آن هم به دلیل اثرات ناشی ازجراحی است که البته کاملا طبیعی است. اما افرادی که مبتلا به دیابت نوع پیشرفته هستند احتمال بیشتری دارد تا عمل آن ها با موفقیت انجام نشود و ایمپلنت در داخل استخوان جوش نخورد.

پس می توان گفت در بسیاری ازمواقع این روش درمانی جایگزینی دندان ازدست رفته، برای این گروه ازافراد هم مناسب است. با همه آن چه گفته شد، افرادی که مبتلا به بیماری .دیابت ازنوع یک و ازنوع دو هستند، شانس موفقیت بیشتری در این عمل دارند. اما توصیه همیشگی دندانپزشکان به این عزیزان این است که حتما دستورالعمل های لازم را به درستی انجام دهند و پس ازجراحی حتما جهت معاینات بیشترو تحت نظر بودن، به دندانپزشک خود مراجعه کنند تا دوره نقاهت بهتری را پشت سر بگذارند.

ایمپلنت برای افراد مبتلا به دیابت

اثرات دیابت بر جوش خوردن ایمپلنت

در سال های اخیر آزمایشات زیادی بر روی نمونه های حیوانی انجام شده است تا میزان موفقیت این جراحی را در بر روی افراد در شرایط کلینیکی با دقت بیشتری مورد سنجش قرار دهد.

طبق این پژوهش ها، انجام ایمپلنت برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند، ممکن است قدری سخت تر باشد و به علت طولانی تر شدن زمان درمان و بهبود زخم ناشی ازجراحی، ترجیح دهند از شیوه های دیگری برای داشتن دندان جدید استفاده کنند. مسلما جای خالی دندان برای هیچ کس خوشایند نیست ومی تواند در طولانی مدت آزاردهنده باشد ولی ازطرفی، مبتلایان به بیماری دیابت، با مشکلاتی روبه رو هستند که ممکن است ترجیح دهند این شیوه را انجام ندهند.

جوش خوردن در ایمپلنت ازاهمیت زیادی برخورداراست و بافت استخوان فک نیازدارد تا در زمان مناسبی با پایه ایمپلنت سازگار شود. گاهی پیش می آید که به علت شدت بیماری، بافت دهان قادر نیست تا با موفقیت جراحی را پشت سربگذارد، در چنین مواقعی پس زدن ایمپلنت امری طبیعی است.

سیستم ایمنی بدن باید در سطحی باشد که فرد با موفقیت جراحی را پشت سر بگذارد و مجبور نشود تا شرایط سخت تری را تحمل کند. همان طور که قبلا اشاره کردیم، سلامت عمومی قبل ازانجام هر اقدام درمانی خصوصا جراحی ها، مهم است و دندانپزشکان و پزشکان این موضوع را همیشه در اولویت قرار میدهند.

البته بیماری دیابت انواع مختلفی دارد و سطح پیشرفت بیماری نیزازفردی به فرد دیگر متفاوت است و درنتیجه میزان موفقیت همه افراد دیابتی در این جراحی یکسان نیست. حتما فرد باید آزمایشات لازم را قبل ازاقدام به جراحی انجام دهد تا از میزان سلامت خود و پیشرفت بیماری اش آگاه باشد تا بتواند تصمیم درست تری بگیرد.

بازهم تاکید می کنیم، ابتلا به بیماری دیابت الزاما باعث نمی شود تا فرد نتواند این جراحی را انجام دهد و اصلا مایوس نشوید. فقط زمان بیشتری نیازاست تا زخم التیام پیدا کند و جای عمل بهتر شود. این زمان می تواند بیشتر ازچند ماه طول بکشد، مثلا اگر برای بهبود فردی که مبتلا به دیابت نیست این زمان می تواند بین چهار تا پنج ماه باشد ولی در افراد مبتلا به دیابت میتواند بیشتر ازاین هم طول بکشد.

زمان بیشتر به معنای عدم موفقیت جراحی نیست بلکه به علت سیستم ایمنی افراد مبتلا به دیابت است. افراد مبتلا به دیابت نوع یک و دو، معمولا ازشرایط بهتری برخوردارهستند و ایمپلنت گزینه مناسبی برای آن ها است.

برای اینکه مطمئن باشید، این روش جایگزینی دندان چه قدر برای شما سازگار است تا ازموفقیت و جوش خوردن دندان جدید خود مطلع شوید، حتما در اولین قدم به دنبال دندانپزشکی متخصص و ماهر باشید. تخصص دندانپزشک ازاهمیت زیادی برخوردار است و می تواند با تجربه بیشتری در نحوه انتخاب درمان شما را راهنمایی کند.

هرگزدیابت را یک مانع برای خود تلقی نکنید چراکه خوشبختانه با پیشرفت علم و تکنولوژی، می توان بهترین درمان را تجربه کرد و دیگر نگران جای خالی دندان نبود.

پس در مرحله اول با دندانپزشک خود صحبت کنید و راهکارهای لازم را دریافت کنید. در صورت تایید دندانپزشک برای انجام این جراحی، لازم است بدانید هر چه عمل با دقت وتخصص بیشتری انجام شود، زخم ها سریع تر التیام پیدا می کنند و جوش خوردن در دوره نقاهت، برای افراد دیابتی راحت تر انجام می شود.

روش های کاشت ایمپلنت برای افراد دیابتی

دندانپزشکان ترجیح می دهند تا از روش های مختلفی جهت انجام ایمپلنت برای بیماران دیابتی استفاده کنند. این کار باعث می شود تا اثربخشی جراحی بیشتر شده و فرد رضایت بیشتری را تجربه کند.

آگاهی حق همه افراد است تا با بیشترین اطلاعات بتوانند مناسب ترین گزینه را برای خود انتخاب کنند. حتما دندانپزشک خود را ازشرایط جسمانی و میزان بیماری دیابت خود با خبر کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

در ادامه قصد داریم تا به معرفی برخی از روش های مورد استفاده در ایمپلنت دندان برای افراد مبتلا به دیابت بپردازیم. لطفا با ما همراه باشید.

*کاشت مینی ایمپلنت های دندانی

مینی ایمپلنت دندانی ازجمله روش هایی است که کمتر برای افراد دیابتی مورد استفاده قرار میگیرد. شاید بپرسید به چه دلیل؟ در این روش فقط می توان یک دندان را ترمیم کرد و البته این شیوه دائمی نیست و دندانپزشک مجبور است چندین باری اقدام به تعویض یا تعمیر دندان کند. چنین فرایندی می تواند برای افراد خصوصا کسانی که مبتلا به دیابت هستند، سخت باشد، چرا که مجبور هستند چندین بار به دندانپزشک مراجعه کنند.

ازطرفی دیگر، این روش چندان توصیه نمی شود چرا که ممکن است باعث ایجاد عفونت و بیماری لثه در فرد شود که خوب می تواند باعث اذیت بیشتر افراد مبتلا به دیابت شود.

*کاشت ایمپلنت دندان با تکنیک همه روی چهار

این روش مناسب افرادی است که همه دندان های خود را ازدست داده اند و نیازدارند تا ازروشی جهت جایگزینی دندان های ازدست رفته خود استفاده کنند تا جای خالی دندان ها به بهترین شکل ممکن پر شود. اما شیوه انجام این روش به چه شکل است؟

در این روش ازچهار پایه ایمپلنت با ارتفاع زیاد استفاده میشود و این پایه ها در فک بالا یا پایین فرد کار گذاشته می شوند. ویژگی مثبت این روش این است که زمانیکه فرد همه دندان های خود را ازدست داده باشد می تواند به راحتی ازاین روش استفاده کند.

ویژگی دیگر این روش این است که ازلحاظ اقتصادی برای افراد مناسب تر است و علاوه براین روش کم خطر تری است و عوارض روش قبلی را ندارد ودر نتیجه فرد با اطمینان بیشتری دوره نقاهت خود را طی می کند.

*ایمپلنت تک دندان

ایمپلنت تک دندان چه زمانی انجام می شود؟ این یکی ازسوالات رایجی است که مراجعین عزیزمان موقع مراجعه به مطب دندانپزشکی ازما می پرسند. در جواب این عزیزان باید بگوییم که این روش زمانی انجام می شود که فرد یکی ازدندان های خود را از دست داده باشد.

این روش که با استفاده ازبریج انجام می شود معمولا برای افراد دیابتی توصیه نمی شود چرا که می تواند باعث بروزعلائم ومشکلاتی در افراد مبتلا به دیابت شود، مشکلاتی مثل عفونت لثه.

عفونت می تواند روی سیستم ایمنی افراد تاثیر گذاشته و روند بهبود رو کندتر کند. این روش حتما باید با نظارت و تایید دندان پزشک انجام شود تا فرد درگیر مشکلات جانبی این شیوه درمانی پس ازکار گذاشتن دندان نشود. ازدیگر مشکلات این شیوه می توان به پوسیده شدن دندان های کناری اشاره کرد.

پس حتما در نحوه انتخاب این روش با دندانپزشک خود مشورت کنید. می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در مرکز تخصصی دندانپزشکی آمیتیس در پاسداران درارتباط باشید.

ایمپلنت فوری یک روزه

ایمپلنت دندان فوری یک روزه نیزازدیگرروش های جایگزینی دندان ازدست رفته است که دندانپزشک می تواند ازاین روش برای افراد مبتلا به دیابت استفاده کند. شاید بتوان ازاین روش برای افراد دیابتی استفاده کرد ولی باید گفت که این روش چندان برای این عزیزان توصیه نمی شود. جوش خوردن ایمپلنت از اهمیت زیادی برخوردار است تا جراحی نتیجه بخش باشد.

ولی در این روش به علت شرایط بدنی افراد مبتلا به دیابت، ممکن است فرد علائمی را تجربه کند. این روش جهت برای جوش خوردن ایمپلنت و لثه به زمان بیشتری نیاز دارد و در نتیجه می تواند موجب ایجاد عفونت یا سایر مشکلات دهان و دندان در فرد شود.

میزان قند خون برای ایمپلنت

یکی از سوالاتی که افراد مبتلا به دیابت موقع مراجعه به مطب دندانپزشکی از ما می پرسند، درباره میزان قند خون و نحوه ارتباط آن با جراحی ایمپلنت است.

مسلما این عزیزان دغدغه هایی دارند که شاید باعث شود این روش را مانعی برای جبران جای خالی دندان از دست رفته خود بدانند. مثلا فکر کنند در صورت اینکه قند خون ما قبل و بعد جراحی، بالا و پایین شود چه کنیم؟ و سوالاتی از این دست.

بالا و پایین شدن قندخون در افراد دیابتی می تواند مساله ای رایج باشد و با تغییرات در میزان مصرف دارو می توانند شرایط باثبات تری را تجربه کنند. کنترل درست و مطلوب قند خون عامل مهمی در موفقیت این عمل محسوب می شود. توصیه ما به این عزیزان این است که حتما به صورت منظم سطح انسولین خود را کنترل کنند. سط کنترل شده قند خون در افراد مبتلا به دیابت باعث موفقیت هر چه بیشتر جراحی و در نتیجه آرامش و رضایت خاطر این افراد می شود.

سنجش سطح قند خون خود را تنها در قبل از جراحی چک نکنید. لطفا یادتان باشد که حتی پس از جراحی و تا چند ماه نیاز است تا قند خون خود را اندازه بگیرید. هر چه ترشح انسولین در سطح مناسب تری باشد متابولیسم بدن نیز بالا رفته و در نتیجه بهبود فرد در دوره نقاهت بهتر انجام می شود.

سخن پایانی

انتخاب دندانپزشک متخصص و متبحر قدم مهمی در موفقیت افراد برای انجام ایمپلنت است. لازم است پس از انتخاب دندانپزشک و تایید ایشان برای انجام جراحی، عزیزانی که مبتلا به دیابت هستند با اندازه گیری سطح خون و انجام اقدامات بهداشتی، از موفقیت بیشتری در ایمپلنت و جوش خوردن به موقع دندان برخوردار شوند. اگر به هر دلیلی ایمپلنت برای شما مناسب نباشد، دندانپزشک می تواند از سایر روش های جایگزینی دندان که برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است استفاده کند.

امیدواریم که توانسته باشیم در این مقاله اطلاعات لازم باید ایمپلنت در افراد دیابتی به خوبی در اختیار شما عزیزان قرار داشته باشیم. سوالاتی مثل ایمپلنت و دیابت چیست؟ چگونه می توان با وجود دیابت، جراحی ایمپلنت انجام داد؟

حتما جهت کسب اطلاعات بیشتر با مرکز تخصصی دندانپزشکی آمیتیس در پاسداران در ارتباط باشید. هدف ما سلامتی و زیبایی هر چه بیشتر دندان های شما است.

نویسنده : مهسا سلیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *