جوش خوردن ایمپلنت ونکات آن

دندانپزشکی آمیتیس در پاسداران قصد دارد در این مقاله به رایج ترین سوالات شما در مورد جوش خوردن ایمپلنت دندان بپردازد. علائم جوش نخوردن ایمپلنت چیست؟ مراحل جوش خوردن استخوان فک با ایمپلنت به چه شکل است؟ جوش خوردن ایمپلنت به چه معنا است؟ پاسخ دهد. همراهی شما عزیزان افتخار ما است.

جوش خوردن ایمپلنت با استخوان فک یکی ازمهم ترین مراحل در انجام جراحی است که توجه به آن و افزایش آگاهی در این زمینه می تواند در بهبود دوره درمان کمک کننده باشد.

 

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان بهترین روش جایگزینی دندان یا دندان های ازدست رفته است. این روش درمانی ازاستحکام بالایی برخوردار است و طول عمر زیادی دارد. ایمپلنت ازاجزایی تشکیل شده است تا به درستی در داخل استخوان فک قرارگیرد وبا ساختار دهان ودندان، لثه و استخوان فک سازگاری داشته باشد. میزان موفقیت این روش جایگزینی دندان ازدست رفته نزدیک به نود و پنج درصد است.

ایمپلنت ازاجزای مختلفی مثل پایه، پیچ و کاور ایمپلنت ساخته شده است. فلزتیتانیوم به کاررفته، به نحوی است که بیشترین سازگاری را با بافت لثه دارد و درصورت انجام مراقبت های درست، دوام زیادی دارد.

جوش خوردن دندان ایمپلنت فرایندی است که فرد اززمان پس ازجراحی و نیزدر دوره نقاهت آن را تجربه می کند. در طی این زمان، دندان به عنوان عضوی جدید شروع به جوش خوردن کرده تا خود را با بافت لثه و نیز ساختار استخوان فک هماهنگ کند. باف لثه کم کم در اطراف محل کاشت دندان شروع به بازیابی خود می کند و به ماندگاری و استحکام دندان نیز کمک می کند. بی دلیل نیست که دندانپزشکان قبل ازشروع جراحی ازسالم بودن لثه های شده مطمئن میشوند چراکه بیماری های لثه مانع از موفقیت ایمپلنت می شود. توجه به این موضوع حتی باعث می شود تا با تبعات کمتری جراحی را پشت سر بگذارید. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این جراحی می توانید به مقاله ” درد ایمپلنت دندان و کاهش آن” مراجعه کنید.

جوش خوردن دندان را باید جدی گرفت زیرا برای موفقیت ایمپلنت لازم و ضروری است.

جوش خوردن ایمپلنت ونکات آن

زمان جوش خوردن ایمپلنت دندان

زمان تقریبی جهت جوش خوردن ایمپلنت تا چند ماه طول می کشد چرا که بافت لثه و استخوان فک نیازدارند تا دوره ترمیم را به خوبی پشت سر بگذارند و دندان جدید در داخل استخوان جای گیرد و استحکام لازم را پیدا کند. زمان تقریبی برای جوش خوردن بین چهار تا شش ماه است ولی به دلایل مختلف می تواند ازفردی به فرد دیگر متفاوت باشد.

 سن، عوامل ژنتیکی، ابتلا به بیماری هایی مثل دیابت یا پوکی استخوان، مصرف سیگار و دخانیات دخانیات، تغذیه نادرست ومواردی ازاین چند می تواند زمان ترمیم و جوش خوردن را طولانی تر کند.

دندانپزشک باید ازسازگاری و جوش خوردن اطمینان لازم را کسب کند تا درمان شما ازکارایی بیشتری برخوردار باشد. علم دندانپزشکی به دندانپزشکان کمک کرده تا بتوانند با استفاده ازروش هایی ازدرستی و زمان جوش خوردن اطمینان لازم را به دست آورند.

دندانپزشک معالج زمان هایی را جهت معاینات پس ازجراحی به شما اختصاص می دهد، تقسیم بندی زمانی و تعداد جلسات مراجعه با توجه به ساختار بدنی هر فرد و نوع درمان، ازفردی به فرد دیگر متفاوت است.

 

شروط لازم برای جوش خوردن موفقیت آمیزایمپلنت

علائم جوش نخوردن ایمپلنت می تواند دلایل بسیاری داشته باشد وتوجه به این نشانه قدم مهمی در موفقیت وکارایی این روش درمانی است. در ادامه قصد داریم تا عواملی را که باعث جوش خوردن موفقیت آمیزاین روش درمانی جایگزینی دندان ازدست رفته مان میشوند را با شما عزیزان در میان بگذاریم:

مواد به کار رفته در ساخت اهمیت زیادی دارند، هر چه مواد اولیه ازکیفیت بالاتری برخوردار باشند فرایند جوش خوردن سریع  تر انجام می شود. هر چه برند محصول ازدرجه اعتبار بیشتری برخوردار باشد به معنای این است که مواد به کار رفته در مراحل ساخت نیز ازاعتبار بیشتری برخوردار هستند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله ما در وب سایت دندانپزشکی آمیتیس با عنوان بهترین برند ایمپلنت مراجعه کنید.

شکل ظاهری و خصوصا سطح ایمپلنت نیزدر زمان ترمیم وجوش خوردن اهمیت دارد.

طراحی ایمپلنت نیزازاهمیت زیادی برخوردار است. اگر طراحی به درستی و شبیه به دندان طبیعی انجام شود سازگاری بیشتری با محیط دهان و دندان پیدا میکند و علاوه بر این سریع تر جوش خورده و زیبایی بیشتری هم دارد.

ساختار استخوان فک و مقاوم بودن آن خصوصا در محل کاشت دندان ازاهمیت زیادی برخوردار است چرا که باعث جوش خوردن سریع تر شده و فرایند ترمیم را نیزتسریع میکند.

شیوه به کارگیری جراحی نیزازدیگرعوامل موثر محسوب می شود. دندانپزشکی که در این حوزه ازتخصص و مهارت بالایی برخوردار باشد، فرایند جراحی را ازابتدا تا به انتها به صورت دقیق و با بهره گیری ازعلم نوین انجام می دهد.

نحوه قراردادن ایمپلنت نیزدر داخل استخوان ازاهمیت زیادی برخوردار است. دندانپزشک باید مهارت لازم برای این کار را داشته باشد تا به تسهیل جوش خوردن نیزکمک کند. هر تکان نا به جا، موقع کارگذاشتن می تواند به عدم موفقیت سازگاری دندان با محیط دهان و بافت لثه و استخوان منجر شود.

سلامت عمومی فرد نیز در حین عمل جراحی ایمپلنت و حتی بعد ازآن یعنی دوره نقاهت ازدرجه اهمیت بالایی برخوردار است.

پایبندی به پروتکل های درمانی ازسوی دندانپزشک و مطب دندانپزشکی نیزحائزاهمیت است.

ویژگی های ایمپلنت همچون هندسه و شکل آن، طول وعرض و نیزطراحی این محصول ازاهمیت زیادی در فرایند جوش خوردن برخوردار هستند. اگر فرم و شکل به درستی و با ابعاد مناسب نباشد می تواند در دهان به عنوان یک شی خارجی مزاحم قلمداد شده و کارایی  خود را ازدست بدهد.

نکته ای که وجود دارد این است که دندانپزشک به جهت کسب بالاترین میزان موفقیت نیازدارد تا همزمان به همه موارد بالا توجه کرده و دقیقا آن ها را لحاظ کند. توجه همزمان به همه موارد نام برده می تواند چالش برانگیزباشد ولی اگر دندانپزشک ازتبحرو تجربه زیادی در این حوزه برخوردار باشد، به خوبی همه مراحل را مدیریت می کند تا بهترین نتیجه را کسب کنید.

همان طورکه گفتیم، رعایت عواملی که در شکست و موفقیت این روش موثر هستند اگر به درستی انجام شوند ماندگاری ایمپلنت را تا سال های سال تضمین می کنند.

نکات ضروری برای جوش خوردن دندان ایمپلنت

قبل ازاقدام به جراحی حتما با دندان پزشک خود مشورت کنید تا ازصحت سلامت عمومی خود مطمئن باشید. گاهی همه ما عادت هایی داریم که ممکن است جوش خوردن را به تعویق اندازد و برای ما مشکل ایجاد کند یکی ازاین عادات غلط سیگار کشیدن یا رژیم غذایی نادرست است. توجه به دستورالعمل های دندانپزشکی برای بعد ازعمل و رعایت بهداشت دهان ازاقدامات اساسی هستند که توجه به آن ها و رعایت این چنین باید در اولویت قرار گیرد.

توجه به موارد زیر می تواند راهنمای خوبی برای افراد باشد تا ازمیزان موفقیت جراحی وکیفیت جوش خوردن دندان جدید خود آگاهی بیشتری پیدا کنند:

*دندانپزشک متبحر و متخصصی را جهت انجام جراحی پیدا کنید. می توانید جهت کسب مشاوره بیشتربا همکاران ما در دندانپزشکی آمیتیس در ارتباط باشید. در صورت انتخاب دندانپزشک حرفه ای، عوارض پس ازجراحی به حداقل خود میرسد و دندان شما در سریع ترین زمان ممکن و به بهترین شکل، در داخل استخوان فک قرار گرفته و جوش میخورد.

* توصیه های دندانپزشک خود را قدم به قدم انجام دهید. مصرف داروهای آنتی بیوتیک در دوره نقاهت خصوصا اولین روزهای پس ازجراحی ازاهمیت زیادی برخوردار است و ازابتلا به عفونت و عوارض جانبی ناشی ازجراحی جلوگیری می نماید.

* استفاده ازدهانشویه طبق تجویزدندانپزشک نیزباید به دقت و سر زمان گفته شده، انجام شود. بافت لثه و محیط دهان به علت دستکاری ناشی ازجراحی بافت آسیب پذیری دارد و نسبت به هر شرایط دیگری نسبت به باکتری ها حساس است. استفاده ازدهانشویه محیط دهان و دندان را ضدعفونی کرده و به جوش خوردن دندان جدید نیزکمک می کند. فرض کنید دست شما زخم شده باشد، خوب در چنین شرایطی بافت پوست و دست شما ازحساسیت بیشتری نسبت به تغییرات محیطی ازخود نشان میدهد. حال هر چه بیشترازدست خود مراقبت کنید، زخم شما هم سریع تر بهبود پیدا کرده و درمان میشود.

*ازسیگار کشیدن و مصرف سایر دخانیات حداقل تا دو هفته قبل ازجراحی ایمپلنت به شدت خودداری کنید. حتی توصیه می شود تا مدتی پس ازجراحی نیزاین عادت خود را کنار بگذارید. سیگار مانع ازترمیم به هنگام و جوش خوردن درست دندان میشود و می تواند طبعاتی برای سلامت دهان و دندان شما داشته باشد. در صورت سیگاری بودن حتما دندانپزشک معالج خود را باخبر کنید.

*مسواک زدن و استفاده ازنخ دندان هم در این دوره به شما عزیزان توصیه می کنیم. حتما و ترجیحا از نخ دندان مخصوص ایمپلنت استفاده کنید. می توانید ازدندانپزشک خود درباره برند نخ دندان سوال کنید تا ازمحصولی که مناسب شما است استفاده کنید. بعضی افراد وقتی دندان های جلو را ایمپلنت می کنند از انجام نخ دندان خودداری می کنند، در حالیکه عدم انجام این کاررا به شما توصیه نمی کنیم. درصورت تمایل و کسب اطلاعات بیشترمی توانید به مقاله “ایمپلنت دندان های جلو” مراجعه کنید.

*حتما سالی دوباریعنی هر شش ماه یک بار به دندانپزشک جهت انجام معاینات لازم مراجعه کنید. متاسفانه بعضی افراد معاینات همشگی و خصوصا پس ازجراحی ایمپلنت را جدی نمی گیرند و این در حالی است که این دندان ها نیزبه مانند دندان های طبیعی ما نیازمند معاینات همیشگی هستند.

*حتما مراجعات بعدی خود را پس ازجراحی جدی بگیرید وطبق زمان بندی اعلام شده دندانپزشک خود در مطب دندانپزشکی حاضرباشید.

*در صورت بروزهر عارضه ای حتما و سریعا دندانپزشک خود را مطلع کنید تا از درمان های لازم در صورت نیاز برخوردار شوید.

* اگر بیماری زمینه ای دارید حتما دندانپزشک خود را مطلع کنید. ممکن است در چنین شرایطی مجبور به مصرف دارویی خاص یا حتی مصرف بیشترآنتی بیوتیک باشید.

 

مراحل جوش خوردن ایمپلنت دندان

با توجه به اینکه جوش خوردن به چند ماه زمان نیازدارد پس فرایند کوتاه مدتی نیست. برای انجام این روند، چهار مرحله باید طی شود که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم:

*مرحله اول شامل قطع شدن خونریزی است. دندانپزشک جهت کار گذاشتن پایه ایمپلنت در داخل استخوان، می بایست سوراخی در این ناحیه ایجاد کند. چنین دستکاری باعث خونریزی در لثه می شود.

*مرحله دوم شامل التهاب در محل جراحی است. البته بدن سیستم هوشمندی دارد و پس ازجراحی، سلول های بدن شروع به التیام محل کرده و بزاق دهان شروع به پاک کردن محل میکند که باعث می شود تا فرایند درمان سریع تر انجام شود.  به خاطرهمین هم هست که به افرادی که بیماری خودایمنی دارند توصیه های بیشتری از سوی دندانپزشک به علت ضعیف بودن سیستم دفاعی بدنشان به آن ها گوشزد می شود.

*تکثیرمرحله سوم است. اما این مرحله دقیقا به چه معنا است؟ تولید کلاژن و فیبر، چند روزپس ازجراحی شروع میشود و باعث ترمیم بیشترو نیزتولید سلول های جدید بیشتر اطراف عروق خونی می شوند و این عمل باعث جریان بهتر خون ودر نتیجه اکسیژن رسانی بیشتر می شود. این فرایند پس ازچند روز، باعث اتصال بافت جدید استخوانی به ایمپلنت می شود که برای ثبات وماندگاری ایمپلنت بسیار مهم است.

*مرحله چهارم شامل بازسازی است. این مرحله چند هفته پس ازجراحی آغازمی شود که شامل بازسازی ساختارجدید استخوانی است.

می توان گفت لازمه موفقیت ایمپلنت، جوش خوردن صحیح آن است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله آیا ایمپلنت دندان برای من مناسب است مراجعه کنید تا بتوانید با آگاهی بیشتری تصمیم بگیرید.

 

جوش خوردن دندان ایمپلنت در سنین مختلف

انجام ایمپلنت در هر سنی امکانپذیر است. دندانپزشکان توصیه می کنند که تا قبل ازسن هجده سالگی به علت عدم رشد کافی لثه و استخوان فک ازانجام ایمپلنت خودداری کنیم. این روش جایگزینی دندان از دست رفته مزایای بسیاری دارد که اگر در سن مناسب انجام شود ازماندگاری بالایی برخوردار است و فرد پس ازانجام آن، رضایت بیشتری را تجربه خواهد نمود. پس حتما به این نکته توجه کنید.

حتما در قدم اول به دنبال مطب دندانپزشکی و دندانپزشک ماهری باشید. انجام این جراحی نیازمند تبحرو تجربه بالایی است چرا که در غیراین صورت به ساختار فک، اعصاب دهان و لثه آسیب وارد می شود.  در ادامه قصد داریم به بررسی این موضوع در سنین جوانی و سنین میانسالی بپردازیم. لطفا با ما همراه باشید.

*جوش خوردن دندان در سنین بالا

ازدست دادن دندان در هر سنی و به هر دلیلی می تواند اتفاق بیفتد. جای خالی دندان در هر سنی می تواند آزاردهنده باشد. ازدست دادن دندان می تواند به دلایل مختلفی مثل عوامل ژنتیکی، حوادث، عدم رعایت بهداشت و تغذیه نامناسب روی دهد. هر کدام ازاین موارد می توانند به دندان های ما آسیب برسانند و باعث ازدست دادن آن ها شود.

اما افزایش سن نیزیکی از عوامل تاثیرگذار در ازدست دادن دندان های طبیعی ما است. ازدست دادن دندان تجربه جالبی نیست خصوصا که دندان های طبیعی ما از ارزش بالایی برخوردار هستند. جوش خوردن دندان در سنین بالا، می تواند بیشتر طول بکشد و فرد بهتر است تا مراقبت های بیشتری را انجام دهد.

با افزایش سن، لثه شروع به تحلیل می کند و تحلیل لثه ها باعث ازدست رفتن بیشتر دندان ها میشود. معمولا افراد در این سن به استفاده ازدندان های مصنوعی یا کاشت دندان به صورت ایمپلنت روی می آورند. حتما ازدندانپزشک خود راجع به بهترین شیوه درمانی سوال بپرسید چراکه سن عامل مهمی در انتخاب نوع شیوه درمانی است.

 با افزایش سن، ترمیم بافت استخوان و لثه در زمان طولانیتری انجام می شود و فرد به مراقبت بیشتری نیازدارد. در سنین بالا، دندانپزشک باید از روش های جراحی با کمترین میزان تهاجم استفاده کند. مثلا روش های ایمپلنت دیجیتال دندان، به علت اینکه در زمان کوتاهتری انجام می شوند و با خونریزی کمتری همراه هستند برای افراد مسن گزینه بهتری هستند و حتی سرعت جوش خوردن دندان را سریع تر می کنند.

انجام مراقبت های پس از جراحی برای سریع تر جوش خوردن دندان به همه توصیه میشود، ولی رعایت موارد بهداشتی و مراقبتی در دوره نقاهت برای افراد مسن از اهمیت بیشتری برخوردار است.

توصیه ما به این عزیزان این است که چند روزقبل ازجراحی استراحت بیشتری کنید تا در حین جراحی آرامش بیشتری داشته باشید. هر چه با آسودگی و آرامش بیشتری به مطب دندانپزشکی مراجعه کنید، جراحی راحت تری خواهید داشت و دندان شما نیز زودتر جوش می خورد. پژوهشگران بر این باور هستند که فقدان اضطراب و استرس با ترمیم زخم ارتباط مستقیمی دارد.

 بافت بدن و اعصاب پس از جراحی نیاز دارند تا سریع تر ترمیم شوند. افزایش آرامش باعث می شود تا انرژی بدن صرف ترمیم بافت شده و فرد سریع تر التیام پیدا کند. اگر در حین جراحی و پس ازآن آرامش بیشتری داشته باشید، روند درمان بهتر می شود و دلیل این امر این است که جریان خون بهتر می تواند محل جراحی را ترمیم کند و بدن فرصت می کند تا سلول های جدید را بسازد و سیستم ایمنی بدن نیز تضعیف نمی شود.

ابتلا به پوکی استخوان خصوصا در سنین بالا میتواند روند جوش خوردن را کند کرده و شانس موفقیت ایمپلنت را کم کند. البته نیازی نیست نگران باشید چون با انتخاب بهترین دندانپزشک و انجام ملاحظات لازم می توانید صاحب دندان جدید شوید. مثلا استفاده ازپودر استخوان می تواند در جهت ترمیم استخوان فک موثر باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله پودر استخوان- مراقبت ها وعوارض آن مراجعه بفرمایید تا با آگاهی بیشتری اقدام به کاشت دندان کنید.

خوشبختانه با پیشرفت علم و تکنولوژی، اکثر افراد می توانند ازایمپلنت استفاده کنند.

جوش خوردن دندان در سنین جوانی

*جوش خوردن دندان در سنین جوانی

جوش خوردن دندان پس از ایمپلنت، در دوره جوانی راحت تر انجام می شود. بدن در سنین پایین تر توانایی ترمیم بیشتری دارد و بافت لثه و جای زخم ناشی از جراحی سریع تر بهبود پیدا می کند. اما در هر حال انجام مراقبت های قبل و بعد از جراحی نیز می بایست در این دوره یعنی سنین جوانی رعایت شود. رعایت اصول بهداشتی، عدم مصرف سیگار، توجه به رژیم غذایی و انجام معاینات به موقع پس از جراحی، از عوامل مهم و تاثیرگذار در جوش خوردن ایمپلنت در سنین جوانی هستند.

سلامت عمومی بدن نقش مهمی در جوش خورن ایمپلنت در سنین جوانی دارد. در نتیجه فرد باید از سلامت خود قبل از جراحی مطلع باشد تا بیشترین نتیجه را بگیرد. دندانپزشکان طبق پژوهش های علمی بر این باورند که برخی عوامل می توانند موفقیت ایمپلنت را با دشواری مواجه کنند.

زمان جوش خوردن ایمپلنت در داخل استخوا فک بالا و پایین با هم متفاوت است و معمولا فک پایین در زمان کوتاه تری ترمیم می شود.

* اما چه مواردی باعث بروز عدم جوش خوردن دندان در جوانان می شود؟

حتما قبل از جراحی آزمایش خون انجام دهید تا از سطح کرآتینین خون، چربی خون خصوصا سطح چربی مضر خون و سطح هورمون های خونی آگاه شوید. اگر موارد نام برده در خون شما بالا باشد، نباید زیر بار جراحی بروید.

حتما مراقب سیستم ایمنی بدن خود باشید. ضعف شدید سیستم ایمنی مانعی در جهت موفقیت ایمپلنت و جوش خوردن آن محسوب می شود.

از دیگر مواردی که باید مورد توجه قرار گیرد می توان به مصرف داروهای ضدافسردگی اشاره کرد. مصرف طولانی مدت این گروه از داروها می تواند باعث بروز مشکل شود. پس حتما دندان پزشک خود را مطلع کنید تا مشکلی برای شما پیش نیاید.

مورد دیگری که حتما باید به آن توجه کرد مربوط به بیماران دیابتی است. سطح هموگلوبین ای وان سی در نتیجه آزمایش این عزیزان باید زیرهشت باشد تا بتوانند جراحی ایمپلنت را انجام دهند. در غیر این صورت، معمولا دندانپزشک یا زمان انجام جراحی را به زمان دیگری موکول می کند یا اینکه از سایر روش های درمانی جهت جایگزینی دندان یا دندان های از دست رفته استفاده می کند.

 

رژیم غذایی برای جوش خوردن ایمپلنت دندان

پس ازانجام هر جراحی بدن نیازمند استراحت بیشترومصرف موادغذایی مفید است تا بهتر بتواند التیام پیدا کرده و دوره نقاهت بهتری داشته باشد. پس ازانجام عمل ایمپلنت دندان نیزفرد نیازدارد تا رسیدگی بیشتری را دریافت کند.

بدن جهت ترمیم بافت لثه به مواد غذایی بیشتری نیاز دارد. درد، التهاب و تورم و تحمل جراحی باعث ضعیف شدن بدن می شود و مصرف کالری کافی ومیل کردن رژیم غذایی مناسب میبایست ازاولویت های فرد در این دوره باشد.

قرار نیست در مصرف کالری زیاده روی کنید، هدف ما این است که بتوانید قوای بیشتری داشته باشید. مثلا می توانید بین سیصد تا پانصد کالری به حجم غذای روزانه خود اضافه کنید. متابولیسم بدن پس ازجراحی به منظور ترمیم بافت لثه و استخوان افزایش پیدا می کند و افزایش مصرف کالری به هیچ وجه باعث چاقی شما نمی شود.

می توانید قبل ازجراحی میزان کالری خوراکی ها ومواد غذایی را ازمنابع معتبر استخراج کنید تا پس ازجراحی نظم درستی در رژیم غذایی خود داشته باشید.

مصرف میوه جات تازه و مغزهای خوراکی در این دوره برای تامین انرژی و بهبود بدن شما سرشار ازمواد غنی و املاح هستند. اگر جویدن این خوراکی ها برای شما سخت است، می توانید آن ها را آسیب کنید تا جویدن برایتان راحت تر شود.

درصورت تمایل به مصرف مواد قندی، ازمصرف شکر یا قند ترجیحا خودداری کنید. می توانید از مواد قندی طبیعی مثل توت خشک، خرما یا انجیر خشک استفاده کنید. در جهت سهولت نوش جان کردن این مواد غذایی می توانید آن ها را در آب خیس کنید و بعد راحتترآن ها را میل نمایید . مصرف این دسته ازمواد غذایی باعث ترمیم سریع ترو نیزجوش خوردن ایمپلنت می شود.

ایمنی بدن در این دوره ازاهمیت بالایی برخورداراست. پس حتما به میزان کافی استراحت کنید و ازمصرف مواد غذایی که در این دوره برای شما مناسب نیستند خودداری کنید. خوراکی های چرب و خصوصا فست فود غذای مناسبی برای این دوره نیست چرا که دهان شما درجهت جوش خوردن ایمپلنت به غذاهای مفید نیازدارد.

کلسیم، پروتئین، مواد معدنی ازمهمترین نیازهای بدن جهت ترمیم محسوب می شوند. در دوره های مختلف زندگی اعم ازکودکی، نوجوانی، پس ازجراحی ودوره بارداری و دیگر برهه های زندگی مان جهت قوا و بهزیستی به این گروه ازمواد غذایی نیاز داریم. جهت کسب اطلاعات بیشتردر حوزه بارداری و ایمپلنت دندان می توانید به سایت ما مراجعه کنید.

می توانید قبل ازجراحی ایمپلنت، سطح ویتامین د خود را با انجام آزمایش خون تست کنید. چرا که بین سطح کلسیم و ویتامین د و جذب این دو ارتباط مستقیمی وجود دارد. در این دوره جهت ترمیم سریع تر به انواع مواد غذایی و املاح همچون فسفر، منیزیم، ویتامین د، کلسیم و پروتئین نیازبیشتری دارید. ممکن است پس ازجراحی ازمیزان صبر و حوصله شما کم شود و صبوری لازم جهت تمرکزبر رژِیم غذایی خود نداشته باشید و بعضا دچار سهل انگاری شوید. می توانید در دوره نقاهت و در روزهای پس ازجراحی، ازیکی ازاعضای خانواده یا نزدیکان خود بخواهید تا بر روی برنامه غذایی شما نظارت داشته باشد.

اگرهمه توصیه های دندانپزشک خود را به درستی انجام دهید حتما ایمپلنت به بهترین شکل ممکن ودر زمان درست، جوش می خورد. زمان جوش خوردن ایمپلنت معمولا تا چند ماه و حتی ممکن است تا پنج ماه طول بکشد.

البته این زمان به علت تفاوت های فردی و نوع عمل می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد.

سخن پایانی

امید است توانسته باشیم در این مقاله به سوالات شما در زمینه جوش خوردن ایمپلنت و نکات آن پاسخ داده باشیم، سوالاتی مثل علائم جوش خوردن ایمپلنت دندان چیست؟ رژیم غذایی پس از ایمپلنت دندان چیست؟ ایمپلنت دندان چیست؟ زمان جوش خوردن ایمپلنت دندان چگونه است؟ جوش خوردن موفقیت آمیز دندان چگونه است؟

اگر هر سوالی در این زمینه دارید کافی است با مرکز تخصصی دندانپزشکی آمیتیس در پاسداران تماس بگیرید.

نویسنده : مهسا سلیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *