بروز شده در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

جراحی لثه

جراحی لثه چیست

جراحی لثه روشی برای درمان بیماری های لثه، بیماری های نفهته که باعث لق شدن و از دست رفتن دندان می شود، تحلیل لثه، قرار دادن ایمپلنت و حفظ سلامت دهان و دندان است. در این نوع جراحی، بافت های آسیب دیده لثه برداشته می شود و استخوان فک و دندانها تمیز می شوند. دارای انواع مختلفی از جمله ژنژیوکتومی، جراحی فلپ و پیوند لثه می باشد. جراحی لثه توسط متخصص لثه (پریودنتیست) صورت می گیرد. هزینه آن بستگی به نوع جراحی و مشکلات لثه دارد که حدودا بین 2 تا 6 میلیون می باشد.

 اگر فکر می‌کنید که به جراحی لثه نیاز دارید و یا قرار است به زودی برای این درمان به دندانپزشکی مراجعه کنید، تا انتهای این مقاله با دندانپزشکی تخصصی آمیتیس همراه باشید تا به همه سوالات شما پاسخ دهیم.

اگر تمایل دارید تا جراحی لثه خود را در یکی از بهترین و مدرن‌ترین مراکز دندانپزشکی تهران و در محیطی متفاوت و با متخصصین به نام انجام بدهید می‌توانید با مرکز دندانپزشکی آمیتیس در ارتباط بوده و بعد از اطلاع از ویژگی‌های مجموعه تصمیم خود را بگیرید. همچنین ما سعی کرده‌ایم در کنار نمونه کارها ، فیلم‌های مربوطه را نیز جهت اطمینان شما از کیفیت خدمات این مرکز در سایت قرار دهیم.

ما در مرکز دندانپزشکی آمیتیس سعی کرده ایم تا با آماده سازی فضای آرام و استفاده از تجهیزات مدرن و متخصصین به نام این حوزه محیط مناسبی را برای انجام جراحی لثه فراهم آوریم. شما می توانید به راحتی با ارسال تصویر دندان های خود از طریق واتساپ یا تماس با ما ، ضمن مشاوره از قیمت دقیق اطلاع یافته و در صورت تمایل نسبت به انجام خدمات دندانپزشکی خود در این مجموعه اقدام نمایید.

اکانت واتساپ

نمونه کارها

در مرکز دندانپزشکی تخصصی آمیتیس نمونه کارهای بسیار زیادی از جراحی لثه وجود دارد و ما سعی کرده ایم در سایت تعدادی از انواع مختلف آن را برای بررسی کیفیت و نوع آن برای شما مخاطبان محترم قرار دهیم. شما می تواند از طریق لینک زیر وارد صفحه مربوطه شده تعداد زیادی از نمونه کارهای جراحی لثه را مشاهده نمایید.

نمونه کارهای جراحی لثه
نمونه کارهای پیوند لثه ( گرافت لثه )

قبل

پیوند لثه اطراف ایمپلنت با عرض لثه چسبنده ناکافی

بعد

سوالات ونیر کامپوزیت

سئوالات مرتبط با جراحی لثه

جراحی لثه درد دارد؟

جراحی لثه تحت بیهوشی کامل انجام شده و در طی درمان هیچ چیزی را حس نخواهید کرد. نظرات که کسانی که جراحی لثه انجام داده اند هم نشان می‌دهد مسکن‌های تجویزی به خوبی درد را بعد از عمل کنترل خواهد کرد.

هدف از جراحی لثه چیست؟

جراحی لثه یکی از درمان‌های جدی دندانپزشکی است. این درمان زمانی انجام می‌شود که لثه دچار مشکلاتی جدی شده و درمان‌های دیگر مانند جرمگیری لثه روی آن پاسخگو نیستند. هدف ما از جراحی لثه، پیشگیری از خطر از دست رفتن دندان است.

جراحی لثه چه موقع لازم است؟

تشخیص لزوم یا عدم لزوم جراحی لثه بر عهده دندانپزشک متخصص لثه (پریودنتیست) است. معمولا جراحی لثه برای موارد ناشی از بیماری‌ها یا عفونت شدید لثه، ترمیم استخوان فک و یا در کنار درمان‌های دیگر دندانپزشکی انجام می‌شود.

فرق جراحی پیوند لثه و جراحی لثه چیست؟

جراحی پیوند لثه یکی از انواع جراحی لثه است. در جراحی پیوند لثه، هدف ما پوشش قسمتی‌هایی از دندان است که لثه به خوبی روی آن را نپوشانده است؛ در حالی که در برخی انواع جراحی لثه، ممکن است سعی کنم گستردگی بافت لثه را کاهش دهیم.

چه مدت بعد از جراحی لثه باید به دندانپزشک مراجعه کرد؟

معمولا پس از درمان جراحی لثه، دندانپزشک مراقبت‌های بعد از درمان را به شما توضیح خواهد داد و از شما می‌خواهد بعد از دو هفته برای معاینه نتایج درمان به مطب مراجعه کنید. البته بهتر است بعد از شش ماه مجددا برای بررسی وضعیت لثه‌ها و معاینه دوره‌ای مجددا با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

در صورت عدم انجام عمل لثه چه اتفاقی می افتد؟

بیماری‌های لثه علاوه بر آسیب رساندن به دندان‌ها، برای سلامتی عمومی فرد هم می‌توانند مخاطرات زیادی ایجاد کنند. علاوه بر خطر عفونت در بافت فک، افزایش ریسک ابتلا به سرطان‌های دهان و دیابت، برخی مطالعات ارتباط میان مشکلات قلبی عروقی و سلامت دهان و دندان را نیز تأیید کرده‌اند.

چطور از بیماری های لثه جلوگیری کنیم؟

مهمترین دلیل ایجاد بیماری‌های لثه، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و ایجاد پلاک، تارتار و جرم است. علاوه بر این در صورتی که مبتلا به بیماری دیابت هستید، باید همیشه سطح قند خون خود را تحت کنترل داشته باشید.

جرمگیری لثه و دندان چه فرقی با هم دارند؟

جرمگیری دندان یک درمان ساده و نیمه‌سرپایی است که بدون هیچ عارضه خاصی انجام می‌شود. با این حال گاهی شدت تشکیل جرم به حدی است که باید جرمگیری به صورت عمیق و در زیر لثه‌ها هم دنبال شود. این کار می‌تواند حتی تا روی کل ریشه دندان نیز ادامه پیدا کند. پس از دو الی چهار جلسه جرمگیری لثه باید حدود یک هفته مواظب دندان‌ها و لثه‌ی خود باشید.

جراحی لثه تا چند روز درد دارد؟

در جراحی لثه به طور متوسط پس از ۴۸ ساعت به سرعت کاهش می‌یابد. با این حال ممکن است عدم رعایت نکات مراقبتی باعث تشدید درد شود. این درد در طول یک هفته بعد از جراحی پیوسته کاهش می‌یابد تا اینکه کاملا از میان می‌رود. درد جراحی لثه را می‌توان به سادگی و با کمک مسکن کنترل کرد.

آیا جراحی لثه تحت پوشش بیمه است؟

جراحی لثه از طرف بیمه یک درمان زیبایی به شمار رفته و به همین دلیل تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیست. با این حال بسته به شرایط بیمه‌های تکمیلی، مانند سقف و موارد تحت پوشش می‌توانید بخشی از هزینه‌های جراحی لثه را جبران کنید.

درد جراحی لثه

درد جراحی لثه اولین نگرانی تمام کسانی است که باید جراحی لثه انجام دهند. این سوال تقریبا برای تمام درمان‌های دندانپزشکی پرسیده می‌شود و پاسخ آن برای تمام درمان‌ها مشابه است. پاسخ کوتاه این است که برای جراحی لثه لازم نیست درد زیادی را تحمل کنید. تمامی مراحل جراحی با بی‌حسی کامل انجام شده و پس از درمان نیز برای شما مسکن‌هایی قوی تجویز می‌شود.

به این ترتیب، تنها بعد از یکی دو روز کاملا به جریان عادی زندگی بازخواهید گشت. ولی باید به یاد داشته باشید که درد جراحی لثه کاملا بستگی به شرایط بالینی هر فرد داشته و نمی‌توان پاسخ یکسانی را برای همه تجویز کرد. سطح تحمل درد داوطلب، شدت بیماری لثه و نوع جراحی لثه همگی در تجربه درد شما مهم هستند.

هزینه های جراحی لثه

ترس از عوارض و درد درمان‌های دندانپزشکی دومین نگرانی داوطلبان این نوع درمان‌ها هستند؛ چرا که هزینه‌ها مهمترین نگرانی را به خود اختصاص می‌دهند. نگرانی از بابت قیمت جراحی لثه هم از این قاعده مستثنی نیست.

مشابه با موضوع پیشین، هزینه جراحی لثه را هم نمی‌توان به صورت کلی پیش‌بینی کرد. عموما هزینه‌های جراحی لثه فلپ از حدود دو الی سه میلیون تومان آغاز شده و در جراحی پیوند لثه ممکن است از ۶ میلیون تومان هم فراتر رود.

گفتنی است مرکز تخصصی دندانپزشکی زیبایی آمیتیس برای جلب رضایت مراجعان گرامی، هزینه‌های خود را تا حد امکان تعدیل کرده و شرایط پرداخت هزینه به صورت قسطی را نیز مهیا کرده است. برای دریافت وقت مشاوره رایگان، همین الان اطلاعات خود را برای ما ارسال کنید:

معرفی جراح لثه در دندانپزشکی آمیتیس

همکاری با بهترین دندانپزشکان و متخصصان همواره خط مشی مرکز تخصصی آمیتیس بوده است. در این راستا و برای جلب رضایت مراجعان عزیز، همواره در پی همکاری با بهترین متخصصان در منطقه پاسداران (شمال شرق تهران) بوده‌ایم.

فیلم جراحی لثه برای روکش

در این ویدئو نمونه جراحی افزایش طول تاج دندان قبل از درمان زیبایی در کلینیک آمیتیس را مشاهده می کنید.

دلایل مهم جراحی لثه

هدف از عمل جراحی لثه می‌تواند موارد مربوط به درمان عفونت، درمان بافت استخوانی و یا اهداف زیبایی باشد. در واقع بیشترین دلایل جراحی لثه مربوط به فراهم کردن شرایط درمان‌های دیگر، مثل جراحی لثه تحلیل رفته، جراحی لثه برای کامپوزیت ونیر، جراحی لثه برای روکش دندان و یا جراحی لثه برای کشیدن دندان است.

با این همه اهداف زیبایی تنها کاربردهای جراحی لثه نیستند. بیشترین مواردی که علت جراحی لثه هستند، نیاز به درمان جدی بافت پریودنتال و یا استخوانی فک است. مثلا در لیفت سینوس برای ایمپلنت، چاره‌ای جز جراحی لثه جهت دسترسی به بافت استخوانی وجود ندارد.

مهمترین نشانه‌های بیماری لثه‌ها شامل این موارد می‌شود:

  • التهاب، قرمزی و یا تیره شدن رنگ لثه
  • ایجاد درد و حساسیت در لثه‌ها
  • بوی بد یا طعم نامطبوع دهان
  • وجود تورم روی لثه‌ها
  • پسروی لثه از اطراف دندان یا نمایان شدن ریشه‌ها
  • ایجاد زاویه یا فاصله میان دندان‌ها، لقی آن‌ها و تغییر در تماس آن‌ها
  • خونریزی

 1. مشکلات التهابی و بیماری های لثه

مشکلات التهابی و بیماری های لثه

بیماری‌های لثه‌ای را باید اصلی‌تری دلیل تجویز جراحی لثه دانست. این بیماری‌های ممکن است با التهاب شدید لثه خود را نشان داده و یا مثل بیماری لوکوپلاکیا باعث مشاهده ظاهری غیر عادی روی لثه‌ها شود. گاهی نیز به دلیل انباشته شدن ملانین روی لثه، لثه‌ها تیره‌تر از حد معمول و به رنگ سیاه دیده می‌شوند.

التهاب دلایل زیادی می‌تواند داشته باشد. مهمترین بیماری‌های لثه که با التهاب خود را نشان می‌دهند، شامل این موارد هستند:

  • عفونت لثه و تشکیل کیست یا پاکت
  • التهاب لثه در اثر مجاورت با پلاک دندانی
  • رشد انواع باکتری، قارچ و یا ویروس‌ها روی لثه
  • واکنش‌های آلرژیک

دلایل ایجاد بیماری های لثه

بیماری های لثه

مهمترین دلایلی که زمینه بیماری‌های لثه‌ای را به وجود می‌آورند، وجود عوامل بیماری‌زای میکروبی روی دندان‌ها هستند. با این حال به جز جرم و باکتری، موارد دیگری هم می‌توانند زمینه‌ساز چنین مشکلاتی شوند:

  • سوء مصرف مواد مخدر و یا دخانیات رایج، مثل سیگار و تنباکو
  • زمینه‌های ژنتیکی
  • تغییرات هورمونی در دوران باروری
  • استرس و سبک زندگی و تغذیه ناسالم
  • آسیب های فیزیکی مانند مسواک زدن نادرست
  • عوارض جانبی داروها
  • دیابت : دیابت زمینه‌ساز بسیاری از مشکلات عفونی در بدن بیماران مبتلا به این بیماری است. به دلیل بالا رفتن سطح قند خون، با ایجاد کوچکترین زخم در اثر کاربرد نامناسب مسواک یا نخ دندان، زمینه رشد قارچ‌ها و دیگر عوامل بیماری‌زا روی لثه ایجاد شده که زمینه‌ساز عفونت در لثه است.
  • مصرف خوراکی‌های مخرب بافت لثه‌ای
  • گینوییت Gingivitis : گینوییت در واقع نام علمی عارضه التهاب لثه است. التهاب لثه اولین مرحله از مشکلات ناشی از وجود عوامل بیماری‌زا، خصوصا پلاک دندانی روی دندان بوده و با کمک برخی درمان‌های خانگی امید به بهبود سریع آن وجود دارد.
  • پریودنتیت Periodontitis : در صورت عدم توجه به گینویت، مشکلات عفونی لثه می‌توانند منجر به پریودنتیت شوند. پریودنتیت عفونت جدی دندان بوده و مشکلی بزرگ تلقی می‌شود. پریودنتیت کم کم به نواحی مختلف لثه و اطراف دندان تسری پیدا کرده و کیست‌های چرکی تشکیل شده، بافت استخوان نیز تحلیل می‌رود. در چنین شرایطی برای خارج کردن کیست عفونی از لثه باید انجام جراحی فلپ برای حذف پاکت را انجام داد.

 2. اشتباهات و یا قصور در درمان های پیشین دندانپزشکی

البته گاهی دلیل ایجاد عفونت در لثه‌ها، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان نیست. شاید شما هم تا به حال با برخی دندانپزشکان فاقد صلاحیت و یا اشخاصی که بدون مدرک دندانپزشکی یا با جعل آن، اقدام به ویزیت بیماران می‌کنند برخورد داشته و یا درباره آن‌ها شنیده‌اید.

چنین افرادی با اشتباهات بزرگ در درمان بیماران، موجبات ایجاد مشکلات بزرگ‌تری در لثه و دندان‌های ایشان را فراهم کرده و گاه برای حل آن، نیاز به جراحی لثه خواهیم داشت.

یکی از این جراحی‌ها، جراحی آپیکو سرجری است که برای تخلیه کیست‌های عفونی در اطراف ریشه دندان انجام می‌شود. این درمان تنها در موارد خاصی انجام می‌شود که درمان مجدد ریشه دندان پاسخگوی مشکلات نبوده و نیاز به درمان‌های تهاجمی‌تری وجود دارد.

 3. جراحی پیوند برای لثه تحلیل رفته

جراحی پیوند برای لثه تحلیل رفته

عفونت دندان ممکن است عوارضی جانبی ایجاد کند که برای برطرف کردن آن، نیاز به جراحی‌های بیشتری داشته باشیم. یکی از این مشکلات، تحلیل و عقب نشینی لثه است که باعث نمایان شدن طوق دندان و یا ریشه‌های آن شود. چنین مشکلی می‌تواند در اثر ارتودنسی، ایمپلنت دندان و یا روکش دندان نیز ایجاد شود.

در چنین مواردی، پریودنتیست با برداشتن یک فلپ از سقف دهان یا کام، آن را به لثه پیوند زده و با بخیه، شرایط بهبود لثه را فراهم کند. البته این فلپ گاهی از سایر قسمت‌های لثه فرد نیز برداشته می‌شود. هدف از این کار، تولید هدایت یافته بافت لثه است.

 4. جراحی لثه برای خط لبخند و افزایش تاج دندان

البته همیشه در جراحی لثه، هدف ما افزایش طول لثه نیست؛ بلکه گاهی دقیقا هدف متفاوتی را دنبال می‌کنیم. یکی از ویژگی‌های ظاهری لبخند برخی افراد، وضعیت موسوم به لبخند لثه ای است. چنین ظاهری ممکن است برای برخی مراجعان ما مطلوب نباشد؛ به همین دلیل جراحی لثه برای افزایش تاج دندان و اصلاح خط لبخند برای این عزیزان انجام می‌شود.

 5. جراحی دندان های نهفته یا نیمه نهفته

گاهی دلیل ما برای جراحی لثه، صرفا ناگزیر بودن این عمل جراحی است. دندان‌های نهفته دندان‌هایی هستند که به دلیل انحراف در جهت رشد، نتوانسته‌اند رشد مناسبی داشته باشند و گاه، درون لثه منحرف شده و شروع به وارد آوردن فشار به دیگر دندان‌ها و منحرف کردن آن‌ها می‌کنند.

با جراحی لثه، می‌توان به این دندان‌ها دسترسی پیدا کرد و درمان‌های لازم برای آن‌ها را انجام و یا در صورت غیر قابل درمان بودن، آن‌ها را خارج کرد.

 6. جراحی لثه برای عمل پیوند استخوان و ایمپلنت

یکی دیگر از مواقعی که ناچار به جراحی لثه هستیم، عمل پیوند استخوان است. ایمپلنت یکی از درمان‌هایی است که برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته انجام می‌شود. برای این کار، پایه‌ای به مثابه ریشه از دست رفته درون استخوان فک جایگذاری شده که تاج بعد روی آن نصب می‌شود.

با این حال، گاهی استخوان فک به قدری تحلیل رفته است که دیگر امکان قرار دادن پایه روی آن وجود دارد. در چنین شرایطی، با جراحی لثه، به استخوان فک دسترسی پیدا کرده و مشابه با پروسیجر فلپ لثه، به استخوان قطعه‌ای از استخوان خود فرد پیوند زده می‌شود.

مراحل جراحی لثه

مراحل جراحی لثه

نحوه انجام جراحی لثه بسته به نوع جراحی متفاوت است. با این حال، تقریبا مراحل انجام جراحی لثه در بیشتر پروسیجرها، مشابه است. جزئیات جراحی، می‌توانند بر اساس نوع درمان، روش شخصی پریودنتیست و یا جزئیات مشکل لثه فرد متفاوت باشد.

تمامی جراحی های لثه با بیهوشی شروع می‌شوند. برای جلوگیری از هر گونه حس درد، داروهای بیحسی قوی با سرنگ به درون استخوان و نسوج لثه تزریق شده، و مانع هر گونه حس درد می‌شود. برش لثه به روش‌های گوناگون انجام می‌شود؛ با این حال در نهایت باید به کمک توری‌ها و یا نخ‌های بخیه، در جای خود محکم شوند.

انواع جراحی لثه

همان طور که اشاره شد، جراحی‌های لثه بسته به نوع درمان مورد نیاز، به روش‌های مختلفی انجام می‌شود.

1. جراحی پیوند بافت نرم لثه

پیوند لثه از رایج‌ترین جراحی‌های درمان لثه است. در این درمان، لثه‌های تحلیل رفته با پیوند از برش‌های قرض گرفته شده از نواحی مختلف دهان روی قسمت حذف شده درمان می‌شوند. جراحی پیوند لثه به سه صورت انجام می‌شود:

  • پیوند آزاد لثه

این روش مناسب افرادی با ضخامت لثه پایین بوده، و در آن نمونه لثه از کام دهان قرض گرفته می‌شود.

  •  پیوند بافت همبند یا فلپ لثه

در جراحی فلپ لثه، فلپ اشاره به معنای برداشتن قطعه‌ای کوچک از لثه را دارد. زمانی که بین لثه و دندان فرورفتگی وجود داشته باشد، امکان دارد زمینه ایجاد پلاک و پوسیدگی ایجاد شود. این پلاک منجر به آبسه شدید شده و بافت لثه تخریب شده عقب نشینی می‌کند.

  • پیوند پدیکل

در این روش، از بافت‌های نزدیک و مجاور لثه آسیب دیده برداشته و به لثه تحلیل رفته پیوند میزند.

2. جراحی پریودنتال

جراحی پریودنتال

هدف از جراحی پریودنتال پاکسازی عمیق دندان از پلاک‌ها، تارتار و پکت‌های عفونی در اطراف دندان، زیر لثه و ریشه دندان است. همچنین در این روش، آسیب‌های وارد شده به استخوان فک نیز بررسی و در صورت نیاز درمان خواهند شد.

3. جراحی اپیکو

جراحی آپیکو سرجری یکی از درمان‌های جراحی لثه است که با هدف پاکسازی کیست و پاکت‌های عفونی از انتهای ریشه دندان انجام می‌شود. دلیل انجام این درمان، عدم موفقیت ری‌اندو است. این جراحی از جراحی‌های خاص بوده و معمولا عصب کشی مجدد دندان مشکل این عفونت را حل می‌کند.

4. جراحی لیفت یا کانتورینگ لثه

جراحی لیفت یا کانتورینگ لثه یک درمان زیبایی است. در این درمان، با حذف قسمت‌های لثه که روی دندان را پوشانده‌اند، طول تاج را افزایش داده و ظاهر لبخند لثه ای را از بین می‌بریم.

درمان های جایگزین جراحی لثه

جراحی لثه یک درمان بسیار رایج برای درمان انواع ناهنجاری‌ها و مشکلات لثه است. با این حال در برخی از موارد به دلایل گوناگون، ممکن است امکان انجام جراحی لثه میسر نبوده و یا انجام آن خطراتی را در پی داشته باشد. در چنین شرایطی، انتظار می‌رود تا با جایگزین کردن درمان‌های ثانویه، مشکلات لثه را برطرف کنیم.

1. درمان لثه با لیزر

با کمک لیزر می‌توان بدون نیاز به جراحی، فونت و کیست‌های چرکی درون لثه را با القای حرارت تا حد زیادی از میان برد. با این حال استفاده از لیزر برای درمان عفونت لثه از محدودیت‌های خاصی رنج می‌برد.

2. پروتئین های شبیه ساز بافت

برخی از پروتئین‌های تحریک‌کننده می‌توانند بافت‌های استخوانی و لثه‌ای را تحریک کرده تا رشد کنند. این پورتئین‌ها به صورت ژل روی لثه اعمال می‌شوند.

آماده شدن برای عمل قبل از جراحی لثه

مراحل آماده شدن برای جراحی لثه درمانی و یا زیبایی توسط دندانپزشک به شما توضیح داده خواهد شد. معمولا پیش از جراحی لثه، باید شدت عفونت تا حدی کنترل شود. همچنین باید سوابق پزشکی فرد بررسی شده و حساسیت‌ها و مشکلات خاص وی در نظر گرفته شود.

همچنین در تمام جراحی‌ها، داروهای مورد استفاده کنترل می‌شوند. مصرف کلیه داروهای رقیق‌کننده خون و یا داروهایی که با ترکیبات مورد استفاده برای بیحسی موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید متوقف شوند.

مراقبت های بعد از جراحی لثه برای کاهش عوارض

مراقبت های بعد از جراحی لثه

حسن بهبودی بعد از جراحی لثه بیماران یکی از چالش‌های دندانپزشکان متخصص پریودنتیست است. برای این کار، باید نکات خاصی مد نظر قرار بگیرند:

  • بهبود نسبی لثه جراحی شده می‌تواند تا دو هفته به درازا بکشد. در طول این مدت، باید با لثه‌ها مدارا کرد. حتی‌المقدور در تمام این مدت، خصوصا هفته اول از مصرف مواد خوراکی سفت و جویدنی، بسیار سرد یا داغ، خوراکی‌هایی که باقی مانده آن‌ها در میان درزهای دندان یا زخم گیر می‌کند و یا غذاها و نوشیدنی‌های اسید (مثل نوشابه‌های گازدار) خودداری کنید.
  • مصرف هرگونه ماده رقیق‌کننده خون ممنوع است. علاوه بر الکل و دخانیات، مسکن‌های استروئیدی هم در بهبود زخم اختلال ایجاد می‌کنند.
  • در صورتی که بخیه‌های شما زیاد و گسترده باشند، امکان دارد در باز کردن کامل دهان خود یا تکلم دچار مشکل شوید. در این حالت، به خود فشار وارد نیاورده و تا بهبودی کامل با شرایط مدارا کنید.

جلوگیری از عفونت بعد از جراحی لثه

  • تمامی داروهای تجویز شده شامل آنتی بیوتیک‌ها و مسکن‌های غیراستروئیدی باید طبق زمان بندی تجویز شده تا انتهای دوره مصرف شوند. همچنین اگر در این دوره از داروهای دیگری نیز استفاده می‌کنید، حتما دندانپزشک را در جریان قرار دهید.
  • در جراحی فلپ، التیام زخم روی کام ممکن است تا ۱۰ روز به درازا بکشد. از بازی کردن با زخم روی آن یا زخم‌های لثه پیوند زده شده خودداری کنید.
  • حتما از دهانشویه و مسواک نرم استفاده کنید.

برای دیدن نمونه کارهای جراحی لثه کلیک کنید.

جمع بندی

جراحی لثه ممکن است برای برخی یک درمان ترسناک باشد. با این همه، در برخی از بیماری‌های لثه راهی جز انجام این جراحی نداریم. البته برخی از جراحیهای لثه خود مقدمه‌ای برای درمان‌های دیگری هستند. برخی از این جراحیها هم با اهداف زیبایی انجام می‌شوند. هزینه جراحی لثه در حال حاضر بازه‌ای بین ۲ تا ۶ میلیون تومان را شامل می‌شود. در مرکز تخصصی دندانپزشکی آمیتیس، شما می‌توانید این هزینه را با تخفیفات ویژه و تسهیلات در نظر گرفته شده پرداخت کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر، با ما تماس بگیرید.