ایمپلنت دندان قبل یا بعد از جراحی بینی

ایمپلنت دندان یا عمل بینی- زیبایی و سلامت جسم از مهم ترین موضوعاتی است که روزانه ذهن ما را درگیر خود می کند. حتما یا برای خودتان پیش آمده یا در بین اطرافیان خود دیدید یا شنیده اید که به دنبال بهترین روش های درمانی برای ایمپلنت دندان یا عمل بینی باشند. عمل بینی از رایج ترین عمل های زیبایی است و کاشت ایمپلنت نیز باعث زیباتر شدن دهان و دندان می شود و در نتیجه هر دوی این جراحی ها طرفداران زیادی در ایران دارند. اما سوال اساسی این است آیا می توان ایمپلنت دندان و جراحی بینی را همزمان انجام داد؟

مطالعه سایت های معتبر و مشورت گرفتن از مراکز درمانی معتبر و پزشکان باتجربه اولین و شاید مهم ترین قدم در انتخاب شما باشد. مرکز دندانپزشکی آمیتیس در پاسداران با ارائه بهترین خدمات درمانی دندانپزشکی و دندانپزشکان مجرب آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است. ایمپلنت، ایمپلنت دندان و عمل بینی، جراحی های دهان و فک و صورت از رایج ترین سوالات مراجعه کنندگان به مطب دندانپزشکی است چرا که انجام ایمپلنت با بهترین دستگاه ها به نحوی که هم زیبایی فرد را تامین کند و هم از جهت درمانی بهترین شاخصه های جهانی و استانداردهای بین المللی را داشته باشد به شدت حائز اهمیت است. پس لطفا قبل از هر اقدامی، مرکز دندانپزشکی معتبری را جهت درمان خود و کاشت ایمپلنت پیدا کنید.

 

جراحی بینی و ایمپلنت دندان

در مقاله پیش رو قصد داریم تا درباره ایمپلنت دندان و عمل بینی (اول ایمپلنت یا عمل بینی) با شما صحبت کنیم.  رایج ترین سوالی که مراجعه کنندگان از مرکز تخصصی دندانپزشکی آمیتیس می پرسند این است که ایمپلنت چیست و اینکه چه زمانی کاشت ایمپلنت انجام دهیم؟ بسیاری از مراجعان ما در کنار چنین سوالاتی دغدغه جراحی عمل زیبایی بینی هم دارند و می خواهند بدانند چه طور می توانند عمل بینی و ایمپلنت دندان را انجام دهند؟

مسلما می توان هم جراحی بینی انجام داد و هم ایمپلنت، ولی نکته ای که وجود دارد این است که انجام ایمپلنت به دوره نقاهت نیاز دارد تا لثه ترمیم شده و آمادگی پذیرش ایمپلنت را داشته باشد. در واقع چنین می توان گفت که نمی توان عمل بینی و جراحی ایمپلنت را همزمان انجام داد چرا که در هر دو جراحی، فرد نیاز دارد تا مدتی را استراحت کند و در نتنیجه انجام همزمان هر دو از سوی متخصان علم دندان پزشکی و متخصصان زیبایی یا متخصصان گوش و حلق و بینی توصیه نمی شود. حتما قبل از اقدام به هر کدام از عمل های نامبرده با پزشک باتجربه خود مشورت کنید.

ایمپلنت دندان قبل یا بعد از جراحی بینی

بافت لثه و بافت بینی پس از عمل جراحی از آسیب پذیری و حساسیت زیادی برخوردار است و مراقبت های پس از عمل را می طلبد. بعضا چند ماهی طول می کشد تا بافت بینی یا بافت لثه ترمیم شود پس به هیچ وجه انجام همزمان دو جراحی توصیه نمی شود. همزمانی هر دو جراحی می تواند عواقب جبران ناپذیری برای سلامت جسمانی شما داشته باشد، خونریزی در اثر جراحی و زمان لازم جهت ترمیم، از مواردی است که پروسه ترمیم را در هر دو مورد طولانی تر می کند.

با توجه به آنئ چه گفته شد، حال فرض کنید هر دو جراحی را با هم انجام دهید، پس مطمئن باشید تبعات سختی برایتان خواهد داشت. بروز عفونت، ایجاد حفره بین دهان و سینوس، تشدید خونریزی، تحمل درد بیشتر، ضعیف شدن جسم به علت همزمانی دو جراحی و حتی تبعات ناشناخته دیگری در سال های آتی، می توانند از عوارض انجام همزمان دو عمل باشند. کافی است در قدم اول با یک متخصص مشورت کنید و با صبوری و در زمان مناسب هر دو جراحی را انجام دهید. هدف و آرزوی دندانپزشکی آمیتیس، سلامت جسمی و زیبایی ظاهری شما است.

طبق پژوهش های انجام شده، هر روز بر تعداد کسانی که علاقه مند به جراحی ایمپلنت هستند اضافه می شود. از طرفی دیگر افراد با افزایش سن و از دست دادن دندان های طبیعی خود تمایل به کاشت ایمپلنت دارند تا هم راحت تر بتوانند غذا میل کنند و هم اینکه زیبایی ظاهری دندان های خود را حفظ کنند. زیبایی در کنار سلامت جسمی از دغدغه های مهم همه انسان ها است. پس لطفا عجله نکنید و با صبوری و گذراندن چند ماه و انداختن فاصله بین دو عمل جراحی بینی و ایملنت، اقدام به زیباتر کردن خود کنید. توصیه می شود حداقل شش ماه پس از عمل بینی، جهت کاشت و جراحی ایمپلنت اقدام کنید.

 

ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چیست؟ قیمت ایمپلنت دندان چه قدر است؟ عوارض ایمپلنت دندان چیست؟ مراحل ایمپلنت دندان چگونه است؟ آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟

با توجه به رایج بودن ایمپلنت دندان، این سوالات از رایج ترین دغدغه های ذهنی مراجعه کنندگان موقع مراجعه به مطب های دندانپزشکی است.

ایمپلنت دندان، یکی از شایع ترین جراحی های فک و صورت محسوب می شود و به علت بیبشتر شدن پوسیدگی دندان و از بین رفتن دندان، دنداپزشکان، کاشت ایمپلنت را به عنوان یکی از بهترین روش های درمانی جهت جایگزینی دندان از دست داده، توصیه می کنند. اگرچه ایمپلنت دندان دوره نقاهت تقریبا طولانی دارد ولی در مقایسه با سایر روش های درمانی، مورد تایید دندانپزشکان بوده و در بین مراجعه کنندگان از محبوبیت خاصی برخوردار است، به نحوی که روزانه بر تعداد علاقه مندتان به جراحی ایمپلنت افزوده می شود. بسیاری از افراد از پوسیدگی های دندان و ناراحتی های دهان و دندان رنج می برند. افزایش پوسیدگی دندان و از دست دادن دندان ها می تواند دلایل بسیاری داشته باشد، دلایلی مثل عدم مراقبت های صحیح، عدم استفاده از نخ دندان، تغذیه نادرست، سیگار کشیدن، اضطراب و استرس، سوانح  وحوادث و سایر عوامل که همگی می توانند سلامت دهان و دندان را تهدید کنند. حتی ژنتیک افراد نیز می تواند عاملی در پوسیدگی های مکرر دندان و در نتیجه از دست دادن دندان ها باشد.نکته ای که وجود دارد این است که باید مراقب بیماری های لثه باشید، باکتری های روی دهان و دندان خصوصا زمانی که هر شش ماه یک بار برای ویزیت دهان و دندان به دندانپزشک مراجعه نکنیم، در طولانی مدت در زیر بافت لثه تجمع می کنند و بیماری های لثه را به وجود می اورند. استخوان فک و بافت لثه در اثر این بیماری، آسیب پذیر می شوند و دندازشک به علت لق شدن دندان، مجبور به کشیدن دندان می شود.

حتما هر شش ماه یکبار به دندانپزشک مراجعه کنید تا سلامتی دندان های خود را حفظ کنید. دندانپزشکی آمیتیس در پاسداران ، چکاپ شش ماهه، مسواک زدن و استفاده درست از نخ دندان را به شما توصیه می کند چرا که سلامت دهان و دندان شما هدف ما است.

مراجعان بعضا سوال می پرسند که جنس ایمپلنت از چیست و آیا با بدن سازگاری دارد؟ در جواب این سوال باید گفت که ایمپلنت نه تنها خطری برای بدن ندارد بلکه به علت به کار بردن تیتانیوم خالص در ساخت ایمپلنت، این شیوه درمانی با بدن انسان سازگاری داشته و هیج عوارضی ایجاد نمی کند.

 فقط یادتان باشد نگه داری از آن  پس از قرارگیری در فک،  قدم مهمی است و بر دوام و ماندگاری ایمپلنت اضافه می کند. ابتدا میله باریکی که از جنس تیتانیوم است در داخل فک کاشته می شود و باعث می شود تا به راحتی با استخوان فک جوش بخورد و سازه محکمی را ایجاد می کند. بگذارید برایتان مثالی بزنم. یک ساختمان را تجسم کنید، تنها در صورتی ساکنین ساختمان می توانند با خیال راحت و برای سال های سال در منزل مسکونی خود زندگی کنند که از فندانسیون و سازه ساختمانی مطمئن باشند. فندانسیون ساختمان درست شبیه به همین میله باریک تیتانیومی است که باعث استحکام دندان ایمپلنت در دهان شما می شود. اندوستیال و ساب پریوستیال، از انواع ایمپلنت هستند. البته ایمپلنت ساب پریوستیال استحکام لازم را نداشته و نتایج مثبتی را برای فرد ایجاد نمی کند، درنتیجه امروزه منسوخ شده و دندانپزشکان از روش دوم یعنی ایمپلنت اندوستیال، برای درمان و جراحی ایمپلنت استفاده می کنند. در این روش درمانی، ایمپلنت در داخل استخوان قرار می گیرد و همان طور که گفتیم به مانند پایه ای قوی و با استحکام بالا عمل می کند.

 

ایا ایمپلنت دردناک است؟

سوال دیگری که از سوی مراجعه کنندگان مطرح می شود دراین مورد است که آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟ مسلما پس از هر عمل جراحی و در دوره نقاهت، فرد متحمل دردهایی می شود، ولی با مراقب های درست و انجام توصیه های دندان پزشک، با کم ترین درد می توانید دوره پس از جراحی را پشت سر بگذارید.

 در طول عمل جراحی ایمپلنت هم آرامش خود را حفظ کنید و اصلا نگران درد نباشید. آستانه تحمل درد در افراد مختلف فرق دارد و دندانپزشک معالج، داروی بی حسی متناسب با شما برایتان تزریق می کند تا هیچ گونه دردی را تجربه نکنید. جهت ترمیم بهتر لثه و ماندگاری بیشتر ایمپلنت، دندانپزشک ابتدا دندان پوسیده را می کشد. پس از کشیدن دندان، کاشت ایمپلنت بلافاصله انجام نمی شود چرا که لثه نیاز به ترمیم دارد. ترمیم لثه بعد از کشیدن دندان معمولا تا یک ماه و حتی شاید کمتریا کمی بیشتر طول بکشد. البته حتما زمان دقیق را از دندانپزشک خود بپرسید. شکاف ایجاد شده بین دندان ها، براثر کشیدن دندان در درازمدت سلامت دهان و دندان را به مخاطره می اندازد. پس بعد از ترمیم استخوان و بافت لثه، دندانپزشکان از روشی بهینه جهت  کاشت دندان استفاده می کنند. ایمپلنت دندان بهترین روش محسوب می شود چرا که اثرات منفی سایر روش ها را نداشته و از دوام و ماندگاری بالایی برخوردار است. در دوره نقاهتس از جراحی نیز معمولا دچار درد نمی شوید ولی اگر به هر دلیلی درد را تجربه کردید بدانید که تنها یک تا دو روز طول می کشد و با داروهای مسکن تجویز شده از سوی دندانپزشک به راحتی دردتان فرو می نشیند.

ایمپلنت دندان قبل یا بعد از جراحی بینی

چه زمانی ایمپلنت انجام دهم؟

در قدم اول حتما به دنبال بهترین مراکز دندانپزشکی و دندانپزشک باتجربه باشید تا بتوانید بهترین ایمپلنت دندان را تجربه کنید. زمان هایی وجود دارد که دندانپزشک انجانم جراحی ایمپلنت را صلاح ندانسته و به شما توصیه نمی کند.

پوکی استخوان و بیماری های مانند آن، انجام شیمی درمانی یا رادیوتراپی، مصرف بیش از حد دخانیات و سیگار و مواردی از این دست باعث می شود تا دندانپزشک معالج شما، ایمپلنت دندان را انجام ندهد. متاسفانه پوکی استخوان شدید، تراکم استخوان را کم می کند و بر روی استخوان های فک اثر می گذارد. در نتیجه استخوان فک قادر به تحمل ایمپلنت نشده و در نتیجه این روش درمانی معمولا برای این دسته از افراد توصیه نمی شود.

معمولا انجام جراحی ایمپلنت در دوره شیمی درمانی به علت کاهش سیستم ایمنی بدن توصیه نمی شود ولی اگر دوره درمانی به اتمام رسیده باشد، مشکلی در جهت انجام ایمپلنت وجود ندارد. حداقل سه ماه باید بین اتمام دوره شیمی درمانی و انجام جراحی ایمپلنت فاصله بیفتد تا هم بدن آمادگی لازم را داشته باشد و هم اینکه موفقیت ایمپلنت بیشتر شود و فرد دچار عفونت لثه نشود.

در سایر موارد و با مشورت از دندانپزشک خود می توانید روش ایمپلنت دندان را امتحان کنید و تا سال های سال از فواید دندان جدید خود لذت ببرید.

عمل جراحی بینی

عمل بینی چیست؟ هزینه عمل بینی چه قدر است؟ عوارض عمل بینی چیست؟ مراقبتهای بعد از عمل بینی چگونه است؟

حتما از متخصص گوش و حلق و بینی خود این دسته از سوالات را بپرسید تا اطلاعات لازم راجع به عمل زیبایی بینی داشته باشید.

امیدواریم توانسته باشیم در این مقاله اطلاعات لازم راجع به ایمپلنت، عمل بینی و ایمپلنت دندان کسب کرده باشید. جهت اطلاعات بیشتر با دندانپزشکان و مشاوران ما در مرکز تخصصی دندانپزشکی آمیتیس درپاسداران در ارتباط باشید. هدف ما سلامتی و زیبایی هر چه بیشتر دهان و دندان شما عزیزان است.

نویسنده : مهسا سلیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *